Voortuin met boomspinazie

Mijn tuin is te klein of ik wil teveel, ik heb in ieder geval nog een aantal planten in potten die ik nog kwijt moet.

Eeuwige moes, daarvan kan je nooit genoeg hebben, boomspinazie, bonenkruid, nog wat stekjes van bessenstruiken. En dan wil ik nog nine star broccoli, hungry  gap en thousandhead zaaien. Alle drie koolplanten.

voortuin met boomspinazie
voortuin met boomspinazie

Dus nu ben ik aan het uitbreiden naar de voortuin. Klein beginnen met jonge boomspinazie en wie weet uitbreiden volgend jaar. Al is het misschien niet heel eetbaar vanwege auto’s 🙁  Maar het lijkt me leuk om te kijken hoe de buurt en de gemeente hierop gaan reageren. Daarom leg ik er naamstenen bij.

Ik hou van kool, en van pompoen en van aardappel en van blaadjes sla en van besjes en van perziken, moerbeien, zuring en tuinbonen. Laat ik dit, en nog veel meer, nou allemaal in mijn tuin hebben staan. Jummie, jummie.

Zo eerst brunchen met een stamppot van aardappel met eeuwige moes, radijsblad, rucola, Oost Indische kers, paardenbloem, brandnetel, klaverzuring, boomspinazie en veel verse kruiden. Alleen de aardappels komen (nog) niet uit eigen tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.