Mijn telefoon begrijpt mij niet

samsung galaxy s5 mini
samsung galaxy s5 mini

Eindelijk heb ik dan ook een smartphone, een Samsung  Galaxy s5 mini, niet zo’n grote want ik ben maar een kabouter immers, met kleine handen en een zachte stem.

Maar wat een ellende. Als ik bepaalde mensen bel horen zij mij heel zacht zodat ik bijna moet schreeuwen om gehoord te worden maar bovendien horen zij harde geluiden; treinen, metalige klikken en genies, die niet van mij afkomstig zijn en die ik ook niet hoor. Supervervelend allemaal.

Al paar keer terug naar winkel geweest, nieuwe simkaart en nieuw toestel gekregen maar geen verandering.

Om de microfoon te testen deed ik verschillende spraakopnames: ik kan mezelf alleen horen door bijna in die phone te kruipen. Andere mensen komen luid en duidelijk binnen. Maar zo zacht praat ik ook weer niet. Zelfs als ik de microfoon vlak voor mijn mond hou en hard praat hoor ik nog maar een heel zacht gefluister. Wheeh wat een ellende. Wie weet raad?

Een gedachte over “Mijn telefoon begrijpt mij niet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.