Korken en zo

Gisteren een paar nieuwe dingen voor in huis gekocht. In principe probeer ik vrijwel al mijn spullen tweedehands te vinden maar dat lukt niet altijd en soms wil ik gewoon niet langer wachten tot ik het ergens tegen kom.

korken
korken

Ben nu heel blij met mijn drie korken en bijbehorende reserveringen, de rölleka en vooral de byllan al moet ik die laatste twee nog uitproberen.

Moest er helaas wel geld voor lenen want rondkomen gaat de laatste tijd een stuk moeizamer dan ik gewend ben. Weet niet precies waarom. Omdat ik nu alleen ben of omdat ik veel verdriet verdronken in de kroeg heb of omdat ik best wel wat geld in boeken, mijn huis en vooral tuin geïnvesteerd heb? Zal wel van alles een beetje zijn en het was goed besteed maar nu weer de broekriem aanhalen. Misschien maar weer eens die oude vrekkenkranten doorspitten voor inspiratie en binnen blijven om die boeken te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.