Kabouter in bed

Na enkele weken schuilen in mijn douche waren de pallets genoeg gedroogd om te gebruiken. Het was een beetje puzzelen om ze zo te arrangeren dat ik ze niet hoefde te verzagen. Niet dat ik niet van zagen hou, dat doe ik wel, maar het kost me zoveel kracht en pijn dat ik mijn armen daarna minimaal een aantal dagen nauwelijks zou kunnen gebruiken. Het is lastig om zo te moeten denken maar er zit niets anders op. Helaas, pindakaas.

Een simpel lattenbodem in elkaar geslagen om boven op de pallets te laten rusten en mijn nieuwe bedbodem was af.

kabouter in bed
kabouter in bed

Enig geworstel om het 45 kilo zware tweepersoons matras er weer netjes op te krijgen. Gekocht vanwege mijn relatie met T maar nu al bijna een heel jaar helemaal alleen voor mij. Met plek genoeg voor boeken, radio, knuffels, kruik en een stapel ouderwetse en nieuwerwetse (fleece) dekens. Geen dekbed maar laagjes die ik als het warm is ‘s nachts weer kan afpellen.

Een heerlijk holletje om in weg te kruipen in donkere, koude dagen en nachten voor deze haas/kabouter.

2 gedachten over “Kabouter in bed”

    1. De eerste nacht heerlijk, wel 10 uur, maar afgelopen nacht een stuk minder. Maar het bed ligt wel lekkerder en de slaapkamer is ruimer geworden doordat het bed nu tegen de muur staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.