Ik wil zo veel

Ik wil zo veel mogelijk boeken lezen, zo veel mogelijk kilometers fietsen, zo veel mogelijk films en zien kijken, zo veel mogelijk buiten spelen, zo veel mogelijk en zo goed mogelijk (leren) schrijven, zo veel mogelijk eetbare planten, mosjes, varens, bomen en distels bij naam kennen, zo vaak mogelijk met lieve, leuke mensen gezellig doen, ik wil minimaal 10 soorten groenten bij elke (hoofd)maaltijd eten, ik wil zo gezond mogelijk zijn.

Ik wil alles weten over/van permacultuur, ecologie, economie, literatuur, wordpress, filosofie, psychologie, de geschiedenis van de mensheid, dinosauriërs, kabouters, paleologie en zo nog wat onderwerpen.

Oh ja, en af en toe een hele nacht slapen, dat zou ik ook wel willen.

3 gedachten over “Ik wil zo veel”

  1. Het is goed om veel te willen leren en ervaren! Er wordt weleens sceptisch over gedaan, maar ik zie het als een positieve eigenschap en dat komt vast doordat ik het herken.

    Maar inderdaad: let wel op je nachtrust.

    1. Hoi Wendy,
      Ik vind het ook fijn om veel te willen, verveel me nooit 😉 Maar soms geeft het onrust vooral omdat ik ook minder energie en tijd heb dan ‘ gezonde’ mensen. Dat is wel eens frustrerend. Ik gebruik de uren die ik s nachts wakker lig om bij te lezen, immers elk nadeel heb zn voordeel of om in permacultuurtermen te blijven ‘het probleem is de oplossing’ (https://haasblog.nl/niet-zon-heel-korte-mini-inleiding-permacultuur-aan-de-hand-van-mijn-tuin/)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.