Hoe ouder, hoe wilder

Hoe ouder ik word hoe eigenwijzer, dat geldt in ieder geval voor mijn haar. Deed het vroeger nog wel eens wat ik wilde, tegenwoordig leidt het een heel eigen leven.

Het begon met de kleurverandering, dat had nog iets logisch, zelfs hazen worden zichtbaar ouder, een beetje dan toch. Maar het gaat steeds meer kanten op die ik nooit bedoelde. Vooral diverse kruinen gedragen zich als richtingaanwijzers. Niet eenduidig maar een wijst naar rechts, een andere naar links en dan nog enkelen naar ergens daartussenin of helemaal nergens naar.

Ik krijg ook opmerkingen als dat ik verwilder. Misschien is het de leeftijd, word ik hoe ouder hoe wilder. Vind ik eigenlijk wel een mooi streven. Loslaten van alle angsten en aanpassingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.