Flatline

flatline
flatline

Voor het eerst in mijn geschiedenis met mijn stappenteller vertoont de grafiek een Flatline. Het aantal stappen elke dag van de afgelopen week is afgerond nul. Ik ben bewegingstechnisch dood.

drphil
drphil

Mijn brein aan de andere kant is spontaan weer tot leven gekomen, daar begint van alles weer te stromen. Kon ik de afgelopen dagen niet meer aan dan herhalingen van Dr. Phil, Hollands Next Topmodel en kattenfilmpjes op Facebook, gisteren werd het wakker, ik ging weer denken en moest weer lezen.

misleid door toeval
misleid door toeval

‘S morgens eerst ‘De oude man en de kat’ een klein en lichtgewicht boekje en ’s middags liggend op de bank verder gegaan in ‘Misleid door toeval’ van Nassim Nicholas Taleb. Dit laatste boek met ondersteuning van uitgekiende plaatsing door kussens. Tenslotte heb ik ook nog een hele nieuwe verhalenbundel bedacht.

kabouter met mand
kabouter met mand

Sinds de hersenen het weer doen ben ik ongeduldiger geworden. Ik wil aan de slag en naar huis. Maar ik moet eerst even uitrusten en bijkomen van het typen van dit stukje, dan nog opnieuw leren lopen, niet meer duizelig zijn en mijn kracht terugvinden zodat ik mijn rugzak weer zelf kan dragen en eten kan maken.

2 gedachten over “Flatline”

  1. Een goed teken dat de hersenen weer aan de slag willen en dat de onrust toeslaat, maar dat kan tricky zijn. Altijd die middenweg waar je op moeten blijven, vervelend maar nu verstandig. Ik ben wel blij dat je nu meer aankan dan Dr. Phil want anders word je gillend gek. Sterkte Mirjam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.