Elektronicastress

De afhankelijkheid van elektronica is een ramp, vooral op het moment dat het niet doet wat het moet doen en je geen flauw idee hebt hoe je het weer aan de goede praat krijgt.

adblock
adblock

Zo had ik een systeemherstel uitgevoerd omdat mijn laptop continu zegt dat windows verkenner het niet meer doet, opnieuw opgestart wordt, het niet meer doet, opnieuw opgestart wordt enz enz. Dit herstel heeft niets geholpen maar wel chrome gewist. Geeft niet, zet ik er zo weer op. Maar nu doet de adblock het niet meer en die krijg ik er ook niet meer op. Adblock, voor degene die daar nog geen kennis mee gemaakt hebben, is een programma dat reclame weert.

Ik was helemaal gewend geen vervelende reclames te zien. Weet niet wat me overkomt nu. Op heel veel sites, geen obscure maar gewone van kranten en zo, zo veel reclame. En veel bewegend. Wie kan daar tegen, wie wil dat?

Zijn er echt geen andere verdienmodellen te bedenken dat dit irritante, zenuwslopende, storende, onrust veroorzakende middel. Wat een crime.

Je hoeft je geen migraine, AD(H)D, HSP, schizofrenie of wat voor andere ellende te hebben om hier gek van te worden. dat moet toch anders kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.