Boomspinaziebos en -diefstal

Zowel in mijn voor- als in mijn achtertuin staat boomspinazie. Tenminste dat was zo tot gisteren.

kabouter in boomspinaziebos
kabouter in boomspinaziebos

In mijn achtertuin is deze nu ongeveer dubbel zo groot als ik ben en die in de voortuin begon het ook echt goed te doen.

Eerder was de naamsteen hier al gejat/verdwenen maar toen ik gisteren buitenkwam gaapte er een groot gat op de plek van de plant, de plant zelf was weg. Met kluit en al! Waarom? En waarom ligt de steen er nu nog wel als een soort herinnering wat was?

Een gedachte over “Boomspinaziebos en -diefstal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.