ADD en migraine

Mensen met ADD hebben vaak moeite met anderen die in hun ruimte komen. Zoals gisteren toen er ineens iemand onverwacht op de stoep stond om de goten schoon te maken en ze daarvoor in jouw tuin moeten zijn. Weigeren is geen optie. Dus je opent je schuurdeuren waar je fiets nu open en bloot te kijk staat. Die moet je in de gaten houden.

Vervolgens komt er een man in je tuin die de palmkool en frambozenstruiken omver loopt en op de aardbeienplantjes gaat staan. Vervolgens vrolijk gaat staan telefoneren alsof je niet op van de zenuwen bent en wil dat hij weggaat zodat je weer ongestoord en ongezien je leven verder kan leiden.

Dit levert een hoop stress op. Heb je dan ook nog last van migraine dan kun je het verder schudden. Dit is genoeg om aan de medicijnen te moeten. En de rest van de dag plat te liggen.

En dan komt er morgen weer iemand om nieuwe roosters in de dakgoten aan te brengen. Dit is al een paar dagen bekend maar dat helpt niet. Al die dagen zie je er tegenop. Als ik maar geen hoofdpijn heb dan zodat ik niet open kan doen.

Gebeld om te vragen hoe laat ze ongeveer komen zodat je daar rekening mee kan houden levert enkel het antwoord “tussen 8 en 4” op. Dus moet je ook nog de wekker zetten.

Laat me toch met rust.

Een gedachte over “ADD en migraine”

  1. Soms is de buitenwereld zo opdringerig, je kunt alleen maar lijdzaam e.e.a. ondergaan. Maar die palmkool, overleeft die het? De aardbeien en frambozen ws wel.
    Sterkte ermee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.